Wellness részlegünk működését 2022.09.01-ig szüneteltetjük.

SZÉP kártyát is elfogadunk!

Logo

Szállások

Foglaljon szobát egyszerűen és gyorsan!

Kedves vendégeink! 2021. szeptember 01-től kötelező valamilyen személyazonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) bemutatása a szállás elfoglalása előtt! Ha nem tudja ezt bemutatni a megérkezést követően, sajnos nem fogadhatjuk! Megértésüket köszönjük!

PANZIÓ

Panziónk néhány évvel az étterem 1989-es megnyitása után fogadta első vendégeit. Jelenleg 9 szobával, 22 fő elhelyezésével várjuk a Badacsonytomajon megszállni vágyókat. A Borbarátok névhez hűen minden szobánk egy-egy szőlőfajtáról kapta a nevét, így van pl. rizling és rózsakő is, melyekből készült borok a Fata pincében megkóstolhatóak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy 2020-ban Nemzetközi háromcsillagos minősítést értünk el.

Panzió galéria

FATA BIRTOK VENDÉGHÁZ

A Fata birtok a Badacsony-hegyen található, 4 km-re a Borbarátoktól. A birtokot 2020-ban nyitottuk meg szállóvendégeink előtt. A Fata vendégházban 4 szoba összesen 10 férőhellyel várja a kikapcsolódni vágyókat.

Ide elsősorban azokat a látogatókat várjuk, akik szeretnének kicsit elbújni a világ zaja elől, távol a civilizációtól, de mégis közel Badacsonytomaj városközpontjához.

A kialakítás során a koncepció középpontjában a természethez való közelség állt, így a házban elsősorban a fa és a vulkanikus bazalt árnyalatai jelennek meg. A fa- és acélhordós borkészítési mód visszaköszön a házban megtalálható rusztikus és modern elemek keverékeként. Egy másik izgalmas részlet, hogy a szobák a vulkanikus tanúhegyekről kapták a nevüket.

Vendégház galéria