Borbarátok Vendéglő, Borpince, Panzió - 9 klímás kétágyas szobával várjuk vendégeink! Saját parkolóval és játszótérrel rendelkezik

ilovebalaton blog: Hova menjünk, ha a street food lelőhelyek már bezártak?

Pánikra semmi ok: van olyan hely, ahol jól tudsz lakni normális árakon, ráadásul a hagyományos fogásoktól a szokatlanabb ízvilágú ételekig – a harcsapaprikástól a satay szószos bélszínig - széles a kínálat.


A Borbarátok olyan hely, ahol egyszerre érzed azt, hogy megállt az idő, és azt, hogy haladnak a korral. A Balatonnál ma már nagyon ritkán észlelt „igazi”, pincér üdvözöl, aki még tökéletesen ismeri a közvetlenség és a távolságtartás közötti határt.

Az étlap nem rövid, viszont így a hagyományos vonal mellé modernebb, izgalmasabb fogások is beférnek. A gulyás és a tyúkhúsleves mellett a vadmalacragu-leves, sütőtök-krémleves is opció, a szalonnás-héjasburgonyás sertésborda és a szürkemarhapörkölt mellett olyan ételek is vannak, amikre biztosan nem számítasz a Római úton (ahol pár éve még szinte csak műanyagpalackos szürkebarát meg a csárdafíling uralta a terepet).

Tovább a teljes cikkhez

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Legújabb fotóalbumok
Vendéglő, Borpince, Panzió
54 kép
Vendéglő, Borpince, Panzió
46 kép
Események, rendezvények
53 kép , 2019. január 1.
Események, rendezvények
3 kép , 2017. április 15.
Események, rendezvények
10 kép , 2016. május 28.
Közösségi oldalak