Borbarátok Vendéglő, Borpince, Panzió - 9 klímás kétágyas szobával várjuk vendégeink! Saját parkolóval és játszótérrel rendelkezik

Rólunk írtákBorbarátok Badacsony (mindenamitura.hu) 2015.06.17.
Őszi rapid bringatúránkon spontán szállásfoglalásban reménykedve jutottunk el ide és a vendégszeretet remek megnyilvánulásával találkoztunk a Borbarátoknál.

Egy kellemes októberi hétvégén nekifutottunk a Balaton körüli bringatúrának mondván jutunk, ameddig jutunk. Mivel a drágám az első km után defektet kapott volt szerencsénk lesétálni a Csopak-Balatonfüred közötti szakaszt, majd Füreden feltérképezni a bicikliszerelők és kölcsönzők világát. Meg is találtuk a megfelelőt és elindultunk nyugatnak.

Szuper volt az idő, napsütéses, légy szárnya benn, se künn, kicsit kihalt is volt a tájék… Vajon ősszel miért nem mozognak az emberek a tónál, tettük fel magunknak a kérdést, és egyből beindult a fantáziálás mekkora szürei fesztiválokat lehetne ide szervezni, meg mivel lehetne felpörgetni a magyart, hogy ősszel is nekiinduljon. Estefelé már elkezdtünk szállás után figyelgetni és baljós sejtelemmel jöttünk rá, hogy itt tényleg komolyan gondolták, hogy vége van a szezonnak, és vagy horror áron welneszezünk valahol, vagy bízunk a szerencsében, hogy valamelyik mézeskalács ház szimpatikus nénikéje befogad minket éjszakára.
Teljes cikk megtekintése

Szobafoglalás
Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak